Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/692
Назва: | Вуглеводи. Класифікація вуглеводів, їх утворення й поширення у природі. Глюкоза: молекулярна формула та її відкрита форма. Хімічні властивості глюкози. Сахароза, крохмаль і целюлоза: молекулярні формули, гідроліз. |
Автори: | Яблуновська, Інна Іванівна |
Ключові слова: | хімія 10 клас утворення й поширення вуглеводів класифікація вуглеводів |
Дата публікації: | 2021 |
Короткий огляд (реферат): | Мета: Навчальна: ознайомитися із класифікацією вуглеводів, їх фізичними властивостями; дати уявлення про будову молекул глюкози, сахарози, загальну будову молекул крохмалю та целюлози; вивчити, систематизувати знання одержані на уроках біології з питання поширення вуглеводів у природі, біологічної ролі; сформувати знання про склад, утворення, будову вуглеводів; з’ясувати фізичні властивості, галузі застосування, способи одержання. Розвивальна: розвивати творчі здібності, пам'ять, уміння залучати інформацію різних джерел, вільно висловлювати думки. Виховна мета: виховувати впевненість у своїх силах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/692 |
Розташовується у зібраннях: | Освітня галузь “Природознавство” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вуглеводи_Padlet_Яблуновська.pdf | 2,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Хімія_10_Вуглеводи_Inna Yablunovska.docx | 14,32 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.