Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/692
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯблуновська, Інна Іванівна-
dc.date.accessioned2022-01-11T18:54:38Z-
dc.date.available2022-01-11T18:54:38Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/692-
dc.description.abstractМета: Навчальна: ознайомитися із класифікацією вуглеводів, їх фізичними властивостями; дати уявлення про будову молекул глюкози, сахарози, загальну будову молекул крохмалю та целюлози; вивчити, систематизувати знання одержані на уроках біології з питання поширення вуглеводів у природі, біологічної ролі; сформувати знання про склад, утворення, будову вуглеводів; з’ясувати фізичні властивості, галузі застосування, способи одержання. Розвивальна: розвивати творчі здібності, пам'ять, уміння залучати інформацію різних джерел, вільно висловлювати думки. Виховна мета: виховувати впевненість у своїх силах.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectхіміяuk_UA
dc.subject10 класuk_UA
dc.subjectутворення й поширення вуглеводівuk_UA
dc.subjectкласифікація вуглеводівuk_UA
dc.titleВуглеводи. Класифікація вуглеводів, їх утворення й поширення у природі. Глюкоза: молекулярна формула та її відкрита форма. Хімічні властивості глюкози. Сахароза, крохмаль і целюлоза: молекулярні формули, гідроліз.uk_UA
dc.typeРозробка урокуuk_UA
dc.typeІнтерактивна розробкаuk_UA
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вуглеводи_Padlet_Яблуновська.pdf2,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Хімія_10_Вуглеводи_Inna Yablunovska.docx14,32 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.