Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/692
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яблуновська, Інна Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-11T18:54:38Z | - |
dc.date.available | 2022-01-11T18:54:38Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/692 | - |
dc.description.abstract | Мета: Навчальна: ознайомитися із класифікацією вуглеводів, їх фізичними властивостями; дати уявлення про будову молекул глюкози, сахарози, загальну будову молекул крохмалю та целюлози; вивчити, систематизувати знання одержані на уроках біології з питання поширення вуглеводів у природі, біологічної ролі; сформувати знання про склад, утворення, будову вуглеводів; з’ясувати фізичні властивості, галузі застосування, способи одержання. Розвивальна: розвивати творчі здібності, пам'ять, уміння залучати інформацію різних джерел, вільно висловлювати думки. Виховна мета: виховувати впевненість у своїх силах. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.subject | хімія | uk_UA |
dc.subject | 10 клас | uk_UA |
dc.subject | утворення й поширення вуглеводів | uk_UA |
dc.subject | класифікація вуглеводів | uk_UA |
dc.title | Вуглеводи. Класифікація вуглеводів, їх утворення й поширення у природі. Глюкоза: молекулярна формула та її відкрита форма. Хімічні властивості глюкози. Сахароза, крохмаль і целюлоза: молекулярні формули, гідроліз. | uk_UA |
dc.type | Розробка уроку | uk_UA |
dc.type | Інтерактивна розробка | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Освітня галузь “Природознавство” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вуглеводи_Padlet_Яблуновська.pdf | 2,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Хімія_10_Вуглеводи_Inna Yablunovska.docx | 14,32 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.