Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/619
Назва: Профілактика захворювань незбалансованого харчування. Харчові добавки.
Автори: Матвєєва, Алла Володимирівна
Ключові слова: основи здоров'я
8 клас
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Розробка покликана поглибити знання учнів про здорове безпечне харчування, харчові добавки, різні види дієт; ознайомити із хворобами незбалансованого харчування; зберегти своє здоров’я. Методи і прийоми організації освітньої діяльності: Словесні: розповідь, пояснення, бесіда. Наочні: ілюстрації, демонстрації, презентації Практичні: вправи, тести, самостійні роботи. Пізнавальний інтерес:аналіз ситуацій. Прийоми: створення ситуації зацікавленості:факти, порівняння, творчі завдання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/619
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Урок 8 клас основи здоровя - Алла Матвєєва.docx4,31 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити
Осн_зд_8_Матвєєва.docx13,85 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.