Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/619
Назва: | Профілактика захворювань незбалансованого харчування. Харчові добавки. |
Автори: | Матвєєва, Алла Володимирівна |
Ключові слова: | основи здоров'я 8 клас |
Дата публікації: | 2021 |
Короткий огляд (реферат): | Розробка покликана поглибити знання учнів про здорове безпечне харчування, харчові добавки, різні види дієт; ознайомити із хворобами незбалансованого харчування; зберегти своє здоров’я. Методи і прийоми організації освітньої діяльності: Словесні: розповідь, пояснення, бесіда. Наочні: ілюстрації, демонстрації, презентації Практичні: вправи, тести, самостійні роботи. Пізнавальний інтерес:аналіз ситуацій. Прийоми: створення ситуації зацікавленості:факти, порівняння, творчі завдання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/619 |
Розташовується у зібраннях: | Освітня галузь “Природознавство” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Урок 8 клас основи здоровя - Алла Матвєєва.docx | 4,31 MB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити | |
Осн_зд_8_Матвєєва.docx | 13,85 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.