Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/619
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМатвєєва, Алла Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-01-11T10:51:41Z-
dc.date.available2022-01-11T10:51:41Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/619-
dc.description.abstractРозробка покликана поглибити знання учнів про здорове безпечне харчування, харчові добавки, різні види дієт; ознайомити із хворобами незбалансованого харчування; зберегти своє здоров’я. Методи і прийоми організації освітньої діяльності: Словесні: розповідь, пояснення, бесіда. Наочні: ілюстрації, демонстрації, презентації Практичні: вправи, тести, самостійні роботи. Пізнавальний інтерес:аналіз ситуацій. Прийоми: створення ситуації зацікавленості:факти, порівняння, творчі завдання.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectоснови здоров'яuk_UA
dc.subject8 класuk_UA
dc.titleПрофілактика захворювань незбалансованого харчування. Харчові добавки.uk_UA
dc.typeРозробка урокуuk_UA
dc.typeПрезентаціяuk_UA
dc.typeТестuk_UA
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Урок 8 клас основи здоровя - Алла Матвєєва.docx4,31 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити
Осн_зд_8_Матвєєва.docx13,85 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.