Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1175
Назва: прямокутник
Інші назви: rectangle
Автори: Хилевич, Олена Володимирівна
Ключові слова: rectangle
прямокутник
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Процес навчання двома мовами (білінгвальне навчання) один із найкращих підходів для навчання дітей шкільного віку. Білінгвальне навчання дозволяє учню комфортно відчувати себе в багатомовному світі, дає можливість отримувати освіту на іноземній мові, не втрачаючи зв'язку з рідною мовою, розширює мислення, вчить мистецтву аналізу. Вивчати математику англійською мовою – це цікаво!
Опис: Пропоную матеріал для введення елементів білінгвального навчання на уроках математики. Тема «Прямокутник» вивчалася в молодших класах тому вона зрозуміла для учнів 5 класу. Слова і вирази англійською мовою вводяться паралельно з їх тлумаченням українською мовою, що дозволяє учням легко переходити з однієї мови на іншу. Таке поєднання викликає в учнів інтерес до навчання, робить учнів більш адаптованими до вивчення англійської мови, розвиває культуру мовлення, розширює лексичний запас, сприяє розвитку комунікативних здібностей, пам'яті, робить учня більш мобільним і толерантним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1175
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Математика”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
прямокутники.docx539,22 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.