Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/623
Назва: Особливість харчування у підлітковому віці
Автори: Наконечна, Оксана Борисівна
Ключові слова: основи здоров'я
6 клас
підлітковий вік
харчова (поживна) цінність
фізичні навантаження
харчові звички
принципи раціонального харчування
збалансованість
культура харчування
відповідальність за власну поведінку
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Мета: ознайомити учнів з принципами раціонального харчування, з особливостями харчування підлітків; визначити, що впливає на формування харчових звичок; навчити визначати збалансованість харчового раціону; продовжувати формувати в учнів культуру харчування; виховувати почуття відповідальності за власну поведінку. Методи і прийоми організації освітньої діяльності: словесні (розповідь, бесіда); наочні (перегляд відео роликів) практичні (виконання тестів, створення презентаційних повідомлень)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/623
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осн_зд_6_Наконечна.docx13,37 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити
Урок основи здор.6 кл. - Oksana Nakonechna.docx27,62 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.