Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/623
Назва: | Особливість харчування у підлітковому віці |
Автори: | Наконечна, Оксана Борисівна |
Ключові слова: | основи здоров'я 6 клас підлітковий вік харчова (поживна) цінність фізичні навантаження харчові звички принципи раціонального харчування збалансованість культура харчування відповідальність за власну поведінку |
Дата публікації: | 2021 |
Короткий огляд (реферат): | Мета: ознайомити учнів з принципами раціонального харчування, з особливостями харчування підлітків; визначити, що впливає на формування харчових звичок; навчити визначати збалансованість харчового раціону; продовжувати формувати в учнів культуру харчування; виховувати почуття відповідальності за власну поведінку. Методи і прийоми організації освітньої діяльності: словесні (розповідь, бесіда); наочні (перегляд відео роликів) практичні (виконання тестів, створення презентаційних повідомлень) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/623 |
Розташовується у зібраннях: | Освітня галузь “Природознавство” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Осн_зд_6_Наконечна.docx | 13,37 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити | |
Урок основи здор.6 кл. - Oksana Nakonechna.docx | 27,62 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.