Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/623
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Наконечна, Оксана Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-11T10:52:27Z | - |
dc.date.available | 2022-01-11T10:52:27Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/623 | - |
dc.description.abstract | Мета: ознайомити учнів з принципами раціонального харчування, з особливостями харчування підлітків; визначити, що впливає на формування харчових звичок; навчити визначати збалансованість харчового раціону; продовжувати формувати в учнів культуру харчування; виховувати почуття відповідальності за власну поведінку. Методи і прийоми організації освітньої діяльності: словесні (розповідь, бесіда); наочні (перегляд відео роликів) практичні (виконання тестів, створення презентаційних повідомлень) | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.subject | основи здоров'я | uk_UA |
dc.subject | 6 клас | uk_UA |
dc.subject | підлітковий вік | uk_UA |
dc.subject | харчова (поживна) цінність | uk_UA |
dc.subject | фізичні навантаження | uk_UA |
dc.subject | харчові звички | uk_UA |
dc.subject | принципи раціонального харчування | uk_UA |
dc.subject | збалансованість | uk_UA |
dc.subject | культура харчування | uk_UA |
dc.subject | відповідальність за власну поведінку | uk_UA |
dc.title | Особливість харчування у підлітковому віці | uk_UA |
dc.type | Розробка уроку | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Освітня галузь “Природознавство” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Осн_зд_6_Наконечна.docx | 13,37 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити | |
Урок основи здор.6 кл. - Oksana Nakonechna.docx | 27,62 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.