Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/623
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНаконечна, Оксана Борисівна-
dc.date.accessioned2022-01-11T10:52:27Z-
dc.date.available2022-01-11T10:52:27Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/623-
dc.description.abstractМета: ознайомити учнів з принципами раціонального харчування, з особливостями харчування підлітків; визначити, що впливає на формування харчових звичок; навчити визначати збалансованість харчового раціону; продовжувати формувати в учнів культуру харчування; виховувати почуття відповідальності за власну поведінку. Методи і прийоми організації освітньої діяльності: словесні (розповідь, бесіда); наочні (перегляд відео роликів) практичні (виконання тестів, створення презентаційних повідомлень)uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectоснови здоров'яuk_UA
dc.subject6 класuk_UA
dc.subjectпідлітковий вікuk_UA
dc.subjectхарчова (поживна) цінністьuk_UA
dc.subjectфізичні навантаженняuk_UA
dc.subjectхарчові звичкиuk_UA
dc.subjectпринципи раціонального харчуванняuk_UA
dc.subjectзбалансованістьuk_UA
dc.subjectкультура харчуванняuk_UA
dc.subjectвідповідальність за власну поведінкуuk_UA
dc.titleОсобливість харчування у підлітковому віціuk_UA
dc.typeРозробка урокуuk_UA
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осн_зд_6_Наконечна.docx13,37 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити
Урок основи здор.6 кл. - Oksana Nakonechna.docx27,62 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.