Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/600
Назва: Харчові добавки Е: за і проти
Автори: Яблуновська, Інна Іванівна
Ключові слова: біологія і екологія
Харчові добавки Е
10 клас
здоровий спосіб життя
шкода від харчових добавок
переваги харчових добавок
Дата публікації: 2021
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/600
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біол_Еколог_10_Яблуновська.docx13,3 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити
Харчові добавки_10_Inna Yablunovska.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.