Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/600
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯблуновська, Інна Іванівна-
dc.date.accessioned2022-01-11T08:33:51Z-
dc.date.available2022-01-11T08:33:51Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/600-
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectбіологія і екологіяuk_UA
dc.subjectХарчові добавки Еuk_UA
dc.subject10 класuk_UA
dc.subjectздоровий спосіб життяuk_UA
dc.subjectшкода від харчових добавокuk_UA
dc.subjectпереваги харчових добавокuk_UA
dc.titleХарчові добавки Е: за і протиuk_UA
dc.typeРозробка урокуuk_UA
dc.typeПрезентаціяuk_UA
dc.typeТестuk_UA
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біол_Еколог_10_Яблуновська.docx13,3 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити
Харчові добавки_10_Inna Yablunovska.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.