Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1531
Назва: Урок біології і екології із використанням технологій дистанційного навчання.
Автори: Гончаренко, Олена Анатоліївна
Ключові слова: Репродукція клітин
Дата публікації: 12-лис-2023
Короткий огляд (реферат): В своїй роботі при проведені дистанційних занять з учнями використовую синхронний, або асинхронний режим відповідно до навчального плану. Наша школа і безпосередньо я працюємо на платформі Google Classroom. Паралельно завдання скидаю на Viber групи класів. Також за потреби відеозв’язок здійснюю через Viber чи телефон. На своїх уроках використовую розробки як свої так і взяті із Інтернету, так відео беру You Tube. В своїй роботі використовую такі платформи, як: “Всеосвіта” та “На урок”. Також використовую освітню платформу “LearningApps.org” Пропоную конспект уроку для дистанційного навчання з біології і екології для учнів 10 класу. Матеріал включає всі основні етапи уроку для ефективного засвоєння навчального матеріалу. В роботі присутні інтерактивні вправи, мотиваційний момент, новий матеріал викладений у формі презентації. Для закріплення здобутих знань учням пропоную виконати вправи. Етап узагальнення знань містить практичні, теоретичні та творчі завдання, які дають змогу проявитися кожному учню.
Опис: Ключові компетентності: спілкування державною мовою, основні компетентності у природничих науках і технологіях, екологічна грамотність і здорове життя, математична компетентність, уміння вчитися впродовж життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1531
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Урок Репродукція клітин.docx676,77 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.