Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1530
Назва: Уроки безпеки в закладах загальної середньої освіти: поради вчителю
Автори: Дудко Сергій Григорович, Жданюк Людмила Олексіївна, Ярошенко Таісія Іванівна
Ключові слова: безпека
уроки безпеки
освітній процес
освітня галузь
збереження здоров’я
воєнний стан
заклад освіти
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Уроки безпеки в закладах загальної середньої освіти: поради вчителю: електрон. навч.-метод. посіб. / уклад. : С. Г. Дудко, Л. О. Жданюк, Т. І. Ярошенко. - 2-ге., вид., перероб. і допов. - Полтава : ПАНО, 2023. 44 с.
Короткий огляд (реферат): Ці рекомендації, підготовлені фахівцями ПАНО ім. М. В. Остроградського, подають зміни в чинному законодавстві України з питань безпеки дітей, внесені у 2022–2023 роках, і мають на меті полегшити роботу вчителів закладів загальної середньої освіти під час проведення уроків безпеки та інших заходів з формування в учнів/учениць компетентностей щодо власної безпеки та людей навколо в умовах воєнного стану і надзвичайних ситуацій. У рекомендаціях також враховані безпекові питання, озвучені на серпневих конференціях до 2023-2024 навчального року. Методичні матеріали посібника допоможуть педагогічним працівникам виробити в дітей і дорослих правильні дії та навички безпечної поведінкив умовах воєнного стану, у разі виникнення надзвичайних ситуацій; щодо профілактики травматизму під час ведення військових дій та запобігання загибелі школярів; виховання в учасників освітнього процесу свідомого ставлення до власної безпеки та цінності життя, підвищення їхнього інформаційно-просвітницького рівня з питань мінної безпеки. Адресовано педагогам закладів загальної середньої (дошкільної) освіти, слухачам курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників установ системи неперервної освіти України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1530
Розташовується у зібраннях:БІБЛІОТЕКА

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sesurity-2023.pdf2,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.