Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1529
Назва: Урок з розвитку компетентностей (практична робота). Тема: “Вивчення критеріїв виду на прикладі рослин та тварин, що належать до однієї родини. Практична робота.”
Автори: Степаненко, Тетяна Іванівна
Ключові слова: Біологія. 10 кл. Практична робота №3. Вивчення критеріїв виду на прикладі рослин і тварин, що належать до однієї родини.
Вивчення критеріїв виду
Дата публікації: 9-лис-2023
Короткий огляд (реферат): Мета практичної роботи: закріпити такі поняття як вид, таксон, систематика, бінарна номенклатура та шляхом пошуку і детального аналізу питання критеріїв виду зрозуміти, що для визначення виду необхідний комплекс критеріїв виду; формувати навички спостереження за природою рідного краю, міжособистісного спілкування та практичного втілення теоретичних знань.
Опис: Під час практичної роботи учні закріплюють теоретичні знання, набувають практичних навиків спостереження за природою, логічного мислення, оформлення результатів своєї роботи з теми : "Критерії виду" та виконують тести на Всеосвіті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1529
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Урок з розвитку компетентностей (практична робота).docx23,29 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.