Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1036
Назва: Урок біології і екології для 8 класу. Тема «Значення дихання. Система органів дихання.»
Автори: Рєпнікова, Алла Миколаївна
Ключові слова: дихання
біологія 8 клас
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Тема: Значення дихання. Система органів дихання. Вивчається у 8 класі. Урок потрібно проводити з використанням засобів відеоз'язку, поєднувати пояснення вчителя, презентацію, роботу із підручником. В ході уроку формуються в учнів основні компетентності у природничих науках і технологіях, зокрема, вміння оперувати термінами: дихання, повітроносні шляхи, легені, газообмін, називати: етапи дихання; органи дихання та впізнавати їх на зображеннях; пояснювати значення дихання; встановлювати взаємозв’язок між будовою та функціями органів дихання, розвивається екологічна грамотність і бажання вести здорове життя через усвідомлення учнями важливості підтримання чистоти повітря, розуміння впливу навколишнього середовища на дихальну систему.
Опис: Урок біології для 8 класу на тему: Значення дихання. Система органів дихання." відповідає вимогам чинної програми. Це урок засвоєння нового матеріалу. Урок проводиться як відеоконференція з використанням сервісу Zoom або Google Meet, Skype. Використання мультимедійної презентації, тестова перевірка знань (тести розміщуємо на освітній платформі, наприклад, «Google Classroom» або на сайті « На Урок» чи «Всеосвіта»), складання опорної тавлиці активізуютьб роботу всіх учнів та зроблять урок ефективним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1036
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рєпнікова А.М. Урок біології і екології їз ТДН.docx26,43 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.