Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/822
Назва: Шаблон сайту табличної верстки з елементами CSS
Автори: Мацала, Владислав Володимирович
Ключові слова: Основи HTML
HTML
таблична верстка
CSS
теги
Інформатика
8 клас
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): У 2022 році будь-який користувач середнього та навіть початкового рівнів може створити сайт за допомогою WYSIWYG. Але, на мою думку, це те ж саме що вирішувати приклади на калькуляторі - з одного боку ми економимо час, але з іншого наш мозок розучується виконувати елементарні операції і деградує. Створення HTML сайтів-візитівок за допомогою текстового редактора розвиває навички кодування, дозволяє покроково бачити результати написання коду, знайомить зі структурою документа, його об'єктів та їх властивостей. Крім того, тема входить в курс Інформатика 8 клас за підручником Бондаренка і може бути використана як шаблон для практичної роботи.
Опис: Проєкт є кореневою папкою сайту, що містить: 1) папку img із зображеннями, 2) index.html - головна сторінка сайту, 3) guitars.html, keyboards.html - сторінки сайту. Код головної сторінки розділено на HEAD - містить технічну інформацію та CSS інструкції по дизайну навігаційного меню, BODY - містить тег body та початковий тег таблиці, HEADER - частина таблиці - заголовок, MENU AND TITLES - меню (опційно) та заголовки, LINKS TEXT PHOTO - навігаційне меню, CONTENT - основний зміст, PHOTO - фото, FOOTER - футер, блок інформації внизу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/822
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь "Інформатична"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
site_table_CSS.7z1,7 MBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.