Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/694
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯблуновська, Інна Іванівна-
dc.date.accessioned2022-01-11T18:55:06Z-
dc.date.available2022-01-11T18:55:06Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/694-
dc.description.abstractМета: вивчити хімічні властивості глюкози, ознайомитись з фізико-хімічними властивостями оксигеновмісних органічних сполук, навчитися виявляти органічні кислоти у продуктах харчування, формувати практичні навички студентів, вміння самостійно вести дослідницьку роботу та робити власні висновки. Виховувати пізнавальний інтерес, уважність, вміння працювати індивідуально.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectхіміяuk_UA
dc.subject10 класuk_UA
dc.subjectоксигеновмісні сполукиuk_UA
dc.subjectхімічні властивості глюкозиuk_UA
dc.titleОксигеновмісні сполукиuk_UA
dc.typeІнтерактивна розробкаuk_UA
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.