Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/694
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яблуновська, Інна Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-11T18:55:06Z | - |
dc.date.available | 2022-01-11T18:55:06Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/694 | - |
dc.description.abstract | Мета: вивчити хімічні властивості глюкози, ознайомитись з фізико-хімічними властивостями оксигеновмісних органічних сполук, навчитися виявляти органічні кислоти у продуктах харчування, формувати практичні навички студентів, вміння самостійно вести дослідницьку роботу та робити власні висновки. Виховувати пізнавальний інтерес, уважність, вміння працювати індивідуально. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.subject | хімія | uk_UA |
dc.subject | 10 клас | uk_UA |
dc.subject | оксигеновмісні сполуки | uk_UA |
dc.subject | хімічні властивості глюкози | uk_UA |
dc.title | Оксигеновмісні сполуки | uk_UA |
dc.type | Інтерактивна розробка | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Освітня галузь “Природознавство” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Онлайн лабораторна робота Оксигеновмісні сполуки - Inna Yablunovska.docx | 845,96 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити | |
Хімія_10_Оксигеновмісні сполуки_Яблуновська.docx | 13,55 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.