Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/433
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ярмоленко, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T06:34:52Z | - |
dc.date.available | 2021-06-23T06:34:52Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/433 | - |
dc.description | Запропоновану розробку уроку можна використовувати як у дистанційній, так і змішаній формах навчання. Мета уроку: Сформувати поняття про білки як природні полімери та їх значення в житті людини; про склад та структуру білкових молекул: первинну, вторинну, третинну, четвертинну; фізичні та хімічні властивості на прикладі гідролізу й денатурації; показати кольорові реакції білків як якісні реакції на білки та їх застосування; розвивати уміння практичної та експериментальної діяльності, здатності застосовувати знання у процесі пізнання світу; працювати з джерелами додаткової інформації, представляти результат теоретичного дослідження. відпрацювати навички роботи з онлайн-платформами для дистанційного навчання; розвивати уміння робити висновки, відповідати на різнорівневі запитання, складати опорні конспекти; розвивати пам’ять, увагу, спостережливість, уяву; формувати ціннісні орієнтації на гармонійну взаємодію людини і природи, а також ідей сталого розвитку; формувати свідоме ставлення до власного здоров’я. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.subject | Розробка уроку з використанням дистанційних технологій | uk_UA |
dc.title | Розробка уроку хімії за темою "Білки як біологічні полімери. Денатурація білків. Біологічна роль білків", 9 клас | uk_UA |
dc.type | Розробка уроку | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Освітня галузь “Природознавство” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ярмоленко хімія 9 Білки.docx | 22,6 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити | |
ДОДАТКИ -_Урок_Хімія_Білки_.docx | 1,94 MB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.