Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/433
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯрмоленко, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2021-06-23T06:34:52Z-
dc.date.available2021-06-23T06:34:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/433-
dc.descriptionЗапропоновану розробку уроку можна використовувати як у дистанційній, так і змішаній формах навчання. Мета уроку: Сформувати поняття про білки як природні полімери та їх значення в житті людини; про склад та структуру білкових молекул: первинну, вторинну, третинну, четвертинну; фізичні та хімічні властивості на прикладі гідролізу й денатурації; показати кольорові реакції білків як якісні реакції на білки та їх застосування; розвивати уміння практичної та експериментальної діяльності, здатності застосовувати знання у процесі пізнання світу; працювати з джерелами додаткової інформації, представляти результат теоретичного дослідження.  відпрацювати навички роботи з онлайн-платформами для дистанційного навчання;  розвивати уміння робити висновки, відповідати на різнорівневі запитання, складати опорні конспекти; розвивати пам’ять, увагу, спостережливість, уяву;  формувати ціннісні орієнтації на гармонійну взаємодію людини і природи, а також ідей сталого розвитку; формувати свідоме ставлення до власного здоров’я.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectРозробка уроку з використанням дистанційних технологійuk_UA
dc.titleРозробка уроку хімії за темою "Білки як біологічні полімери. Денатурація білків. Біологічна роль білків", 9 класuk_UA
dc.typeРозробка урокуuk_UA
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ярмоленко хімія 9 Білки.docx22,6 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити
ДОДАТКИ -_Урок_Хімія_Білки_.docx1,94 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.