Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1460
Назва: Розробка уроку біології для 6 класу на тему: « Квітка, як орган статевого розмноження рослин. Будова і різноманітність квіток»
Автори: Будевська, Ніна Петрівна
Ключові слова: Квітка
Урок
Дата публікації: 11-сер-2023
Короткий огляд (реферат): Розробка уроку біології для 6 класу на тему: « Квітка, як орган статевого розмноження рослин.Будова і різноманітність квіток», урок проведений з використанням прийому STEM, а саме «Виготовлення оригамі з квітів. Весняні первоцвіти».Вправа з елементами STEM-випереджаюче завдання :«Біологічний конструктор». Робота зі схемою: "Будова квітки".
Опис: Розробка уроку біології для 6 класу на тему: « Квітка, як орган статевого розмноження рослин. Будова і різноманітність квіток» Будевська Ніна Петрівна, вчитель географії Кременчуцького ліцею №25 «Гуманітарний колегіум», Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1460
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Копия Розробка уроку з біології 6 клас Будевська Н.П..pdfРОЗРОБКА УРОКУ З БІОЛОГІЇ 6 клас Будевська Н.П.371,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.