Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1067
Назва: Конспект уроку інформатики №13 3 клас НУШ
Інші назви: Середовища для читання електронних текстів. Робота з електронним текстовим документом. Офлайнові текстові редактори. Переміщення в текстовому документі. Виділення частин тексту. Змінювання та вдосконалення текстів.
Автори: Харчук, Любов Дмитрівна
Ключові слова: Конспект уроку інформатики (НУШ) 3 клас
Дата публікації: 14-лип-2022
Короткий огляд (реферат): Конспект уроку базується на чинній навчальній програмі Р.Б.Шияна . Змістова лінія "Я і цифрові пристрої"з а підручником Ганни Ломаковської, Тетяни Єреськи, Галини Проценко за редакцією М.С. Вашуленка "Я досліджую світ"
Опис: Розробка уроку інформатики для учнів 3 класу буде корисною для вчителів , за допомогою різноманітних завдань можна здійснювати діяльнісний підхід до вивчення нового матеріалу, багато розвиваючих вправ, інформаційні і комунікаційні технологііі, є проблемні питання, вправи на релаксацію та формувальне оцінювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1067
Розташовується у зібраннях:Інформатична освітня галузь

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект уроку інформатики 3 клас 1.docxКонспект уроку інформатики 3 клас № 1397,44 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити
Конспект уроку інформатики 3 клас Харчук Любов.docx459,21 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.