Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1024
Назва: Тести з інформатики для визначення рівня досягнень за групами результатів у 5 класі (НУШ)
Автори: Литвин, Олена Володимирівна
Ключові слова: Тести з інформатики
5 клас
НУШ
визначення рівня досягнень за групами результатів
групи загальних результатів навчання з інформатики
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Тести (діагностичні підсумкові роботи) з інформатики у 5 класі (відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти) для семестрового контролю та визначення рівня досягнень за наступними групами результатів: • Працює з інформацією, даними, моделями; • Працює в цифровому середовищі; • Безпечно та відповідально використовує інформаційні технології.
Опис: Усі тести для визначення рівня досягнень за групами результатів навчання з інформатики у 5 класі початково були розроблені на безкоштовному багатофункціональному сервісі для проведення тестування та навчання Online Test Pad, який дає можливість подальшого офлайн використання створених продуктів. Можна завантажити тест у повній функціональності на свій ПК для проходження без підключення до інтернету. Після збереження на диск потрібно розпакувати zip архів та запустити файл index.html. Результати тесту ніде не зберігаються! Для повторного проходження тесту необхідно перезавантажити сторінку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1024
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь "Інформатична"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.