Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1518
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко, Валентина Дем'янівна-
dc.date.accessioned2023-10-24T12:51:45Z-
dc.date.available2023-10-24T12:51:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1518-
dc.description.abstractПравильна організація харчування в закладах дошкільної освіти та контролю за організацією харчування перш за все, забезпечує здоров’я дітей, сприяє їх нормальному гармонійному розвитку. Одним із актуальних і важливих питань в організації харчування дітей в закладах дошкільної освіти є організація контролю, що вимагає від керівника закладу дошкільної освіти, місцевих органів управління освітою високої управлінської культури, вміння аналізувати, узагальнювати, робити висновки і на цій основі ухвалювати управлінські рішення, визначати нові цілі та перспективи щодо покращення стану організації харчування дітей. Пропонований Електронний конструктор є результатом багаторічного досвіду роботи і стане в нагоді керівникам, сестрам медичним старшим та іншим працівникам, які опікуються організацією харчування дітей в закладах дошкільної освіти.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectхарчування, контроль, ЗДО, електронний конструкторuk_UA
dc.titleЕЛЕКТРОННИЙ КОНСТРУКТОР КОНТРОЛЮ ЗА ОРГАНІЗАЦІЄЮ ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ М.КРЕМЕНЧУКАuk_UA
dc.typeПосібникuk_UA
Розташовується у зібраннях:Соціальна і здоров’язбережувальна освітня галузь

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савченко В.Д. ЕЛЕКТРОННИЙ КОНСТРУКТОР.doc1,41 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.