Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1385
Назва: Фрагмент онлайн уроку на тему: « Я і мої цінності » ( 5 клас НУШ)
Автори: Микитенко, Аліна Олександрівна
Ключові слова: Цінності
Дата публікації: 2023
Видавництво: -
Бібліографічний опис: -
Короткий огляд (реферат): Урок "Я і мої цінності" призначений для учнів 5 класу Нової української школи і присвячений розумінню того, що таке цінності та як вони впливають на життя людини.
Опис: У процесі уроку учні дізнаються, що таке цінності, навчаються визначати свої особисті цінності та розуміти, як вони впливають на їхнє життя та поведінку. Також розглядається поняття культури спілкування та толерантності до різних поглядів та думок. Учні отримують можливість висловити свої думки та почути думки один одного, що допомагає розвивати навички спілкування та емоційного інтелекту. Крім того, учні знайомляться зі значенням прийняття власного "Я" та поваги до "Я" інших людей. Урок має на меті розвиток позитивних цінностей, таких як доброта, чуйність, терпимість, повага до інших та відчуття власної гідності та самоповаги. В розробці наведені приклади сенканів до теми уроку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1385
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Здоров’я і фізична культура”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фрагмент онлайн уроку на тему Цінності.pdf642,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.