Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1134
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбунова, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-05T18:52:52Z | - |
dc.date.available | 2022-12-05T18:52:52Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1134 | - |
dc.description.abstract | Очікувані результати: учні вміють: складати рівняння реакції взаємодії амінокислот з утворенням пептидів; розподіляти назви біологічно важливих сполук за класами органічних речовин. учні знають: основні класи біологічно важливих органічних сполук; елементний склад молекул білків; рівні організації білкової молекули. Методична мета: продемонструвати доцільність використання інтерактивних форм навчання, як засобу активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти при вивченні предметів природничого циклу. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.subject | Вуглеводи | uk_UA |
dc.subject | глюкоза | uk_UA |
dc.subject | бродіння | uk_UA |
dc.subject | реакція "срібного дзеркала" | uk_UA |
dc.title | Глюкоза: молекулярна формула та її відкрита форма. Хімічні властивості глюкози | uk_UA |
dc.type | Розробка уроку | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Освітня галузь “Природознавство” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Глюкоза.pptx | 117,6 MB | Microsoft Powerpoint XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.