Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбунова, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-12-05T18:52:52Z-
dc.date.available2022-12-05T18:52:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1134-
dc.description.abstractОчікувані результати: учні вміють: складати рівняння реакції взаємодії амінокислот з утворенням пептидів; розподіляти назви біологічно важливих сполук за класами органічних речовин. учні знають: основні класи біологічно важливих органічних сполук; елементний склад молекул білків; рівні організації білкової молекули. Методична мета: продемонструвати доцільність використання інтерактивних форм навчання, як засобу активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти при вивченні предметів природничого циклу.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectВуглеводиuk_UA
dc.subjectглюкозаuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.subjectреакція "срібного дзеркала"uk_UA
dc.titleГлюкоза: молекулярна формула та її відкрита форма. Хімічні властивості глюкозиuk_UA
dc.typeРозробка урокуuk_UA
Розташовується у зібраннях:Освітня галузь “Природознавство”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Глюкоза.pptx117,6 MBMicrosoft Powerpoint XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.